Hei!

Tervetuloa Aanmaa laukkujen ja reppujen kauppaan.

Postikulut 2,50€


Voit katsoa kaikki laukut, erikoislaukut ja reput, kokonaan mustat laukut, värilliset laukut tai laukut koon mukaan Mini, Mini+, Laukku, Ekstra tai Iso.

Katso laukut aiheen mukaan Perhonen ja Sudenkorento, Raita, Verkko ja Aalto ja Kupla..., Kukka ja Lehdet, Pala, Sydän tai Kissa.

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Myymme ja toimitamme tuotteet ainoastaan manner-Suomeen. Otathan yhteyttä (aanmaa@aanmaa.fi) jos haluat tilata muualle. Feel free to contact us (aanmaa@aanmaa.com) with any questions.

Toimitus Suomen Postin kautta. Katso osto-ohjeet täältä.

Toimituskulut
-Mini, Mini+, MiDi, Laukku, Kissa, Farkku… – 3,50€ (kirjeenä omaan postilaatikkoon)
-Ekstra, Iso, Moon, Reppu… – 5.90€ (paketti postin toimipisteeseen)
Tällä hetkellä on voimassa postikulut 2,50€ tarjous.

Tilauksen toimitusaika on 2-14 vrk, yleensä 1-4 vrk.

Tuotteet maksetaan sähköpostiin lähetetyllä laskulla, saatujen ohjeiden mukaan, etukäteen. Tuotteet lähetetään mahdollisimman pian maksun jälkeen, yleensä samana tai seuraavana päivänä.

Tilausta mahdollisesti koskevat reklamaatiot on tehtävä 14 vrk:n kuluessa kirjallisesti tai sähköpostilla aanmaa@aanmaa.fi. Asiakas vastaa palautuskuluista.

Asiakkuus syntyy kun asiakas tekee tilauksen. Tilaus edellyttää seuraavia henkilötietoja: Asiakkaan nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Antamasi asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Katso tietosuoja.

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut lisätään tuotteiden yhteissummaan. Pidätämme oikeuden virheellisten hintojen korjaukseen.

Aanmaa ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Aanmaa pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Voimassa olevat toimitusehdot ovat nähtävissä Aanmaa:n kaupassa ja asiakkaan on tutustuttava niihin ennen tilauksen lähettämistä.

Aanmaa:n ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat pyritään aina ensisijaisesti sopimaan asiakkaan ja Aanmaa:n kesken. Mikäli sopimukseen ei päästä, riita ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaiden osalta asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa.