Toimitusehdot

Toimitusehdot

Myymme ja toimitamme tuotteet ainoastaan manner-Suomeen. Otathan yhteyttä (aanmaa@aanmaa.fi) jos haluat tilata muualle. Feel free to contact us (aanmaa@aanmaa.com) with any questions.

Toimitus Suomen Postin kautta.

Toimituskulut toistaiseksi 0€.

Tilauksen toimitusaika on yleensä 2-4 vrk.

Tuotteet maksetaan sähköpostiin lähetetyllä laskulla, saatujen ohjeiden mukaan, etukäteen. Tuotteet lähetetään mahdollisimman pian maksun jälkeen, yleensä samana tai seuraavana päivänä.

Tilausta mahdollisesti koskevat reklamaatiot on tehtävä 14 vrk:n kuluessa kirjallisesti tai sähköpostilla aanmaa@aanmaa.fi. Asiakas vastaa palautuskuluista.

Asiakkuus syntyy kun asiakas tekee tilauksen. Tilaus edellyttää seuraavia henkilötietoja: Asiakkaan nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Antamasi asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Katso tietosuoja.

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut lisätään tuotteiden yhteissummaan. Pidätämme oikeuden virheellisten hintojen korjaukseen.

Aanmaa ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Aanmaa pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Voimassa olevat toimitusehdot ovat nähtävissä Aanmaa:n kaupassa ja asiakkaan on tutustuttava niihin ennen tilauksen lähettämistä.

Aanmaa:n ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat pyritään aina ensisijaisesti sopimaan asiakkaan ja Aanmaa:n kesken. Mikäli sopimukseen ei päästä, riita ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaiden osalta asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa.