Laukut ja reput

Aanmaa laukku on yksilöllinen ja erittäin käytännöllinen. Aanmaa laukut valmistetaan käsityönä alusta loppuun Suomessa, Kemiönsaarella, Taalintehtaan kylässä. Laukkujen päämateriaali on likaa ja vettä hylkivä markiisi sekä sisustuskankaita. Laukkujen sisällä on vedenpitävä vuori.

Laukkujen hinnat ovat samat niin verkkokaupassamme, myyntitapahtumissa kuin Kasnäsin Hantverksboden kesäkaupassammekin.

Jätä viesti tai lähetä sähköpostia aanmaa@aanmaa.fi – vastaamme mieluusti kaikkiin kysymyksiisi.

 

 

Aanmaa laukku – Mini+

Aanmaa laukkuMini+ – 18cm x 22cm (45€) Kolme vetoketjullista tilaa, kaksi etupuolella ja yksi takana. Sisällä avotasku ja avainhaka. 2cm leveä, musta, pisimmillään n. 150cm, säädettävä hihna. Etupuolen vetoketjujen lukitus. Vedenpitävä vuori.

-> Katso myynnissä olevat Mini+ -laukut TÄSTÄ

Aanmaa laukku

 

Aanmaa laukku – Laukku

Aanmaa laukkuLaukku – 23cm x 26cm (55€) Kolme vetoketjullista tilaa, kaksi edessä ja yksi takana. Sisällä kaksiosainen avotasku ja avainhaka. 3cm leveä, musta, pisimmällään n. 150cm, säädettävä hihna. Vetoketjujen lukitus. Vedenpitävä vuori.

-> Katso myynnissä olevat Laukku -laukut TÄSTÄ

Aanmaa laukku

 

Aanmaa laukku – Ekstra

Aanmaa laukkuEkstra – 27cmx 32cm (65€) Kaksi vetoketjullista tilaa etupuolella. Sisällä vetoketjutasku, avotasku ja avainhaka. 3cm leveä, musta, pisimmillään 150cm, säädettävä hihna. Vetoketjujen lukitus. Vedenpitävä vuori.

-> Katso myynnissä olevat Ekstra -laukut TÄSTÄ

Aanmaa laukku

 

Aanmaa laukku – Iso

Aanmaa laukkuIso – 31cm x 36cm (75€) Kaksi vetoketjullista tilaa etupuolella. Sisällä vetoketjutasku ja avotasku. 3cm leveä, musta, pisimmillään n. 150cm, säädettävä hihna. Vetoketjujen lukitus. Vedenpitävä vuori.

 

Aanmaa laukku

 

Muut Aanmaa laukut ja reput

Aanmaa laukkujen lisäksi Aanmaa valmistaa myös muita laukkuja. Muita laukkuja ja reppuja on myynnissä vaihtelevasti ja määrät ovat pieniä. Muita ovat mm. Mini, Moon, Kissa, Farkku, Kiva ja MiDi sekä Reppu. Kaikissa laukuissa – pisimmillään n. 150 cm musta säädettävä hihna – vedenpitävä vuori – vetoketjujen lukitus. Repussa – pisimmillään 90cm mustat säädettävät 3cm leveät hihnat – vedenpitävä vuori.

 

Aanmaa laukku – Mini

Mini – 13cm x 21cm. Kolme vetoketjullista tilaa, 2 etupuolella ja yksi takapuolella, jossa avainrengas. 1cm leveä, musta, pisimmillään n.150cm, säädettävä hihna. Vedenpitävä vuori.

 

 

Aanmaa laukku

 

Aanmaa laukku

Aanmaa laukku

Aanmaa laukku

Aanmaa laukku

Aanmaa laukku

Aanmaa Reppu

Aanmaa laukkuReppu 36cm x 32cm x 10cm

Aanmaa Reppu

 

Aanmaa laukku – Midi

Midi 24x16cm

Aanmaa laukku

 

Muuta laukuista ja repuista

Säädettävän mustan hihnan pituus on pisimmillään noin 150cm. Repuissa hihnojen pituus on pisimillään noin 90cm.

Aanmaa laukku

Laukkujen (Mini, Mini+, Laukku, Kissa, MiDi, Ekstra, Iso) päämateriaali on markiisikangas, joka hylkii vettä ja likaa. Aanmaa Reppu ja Moon laukkuhin käytetään päämateriaalina sisustuskankaita. Aanmaa Farkku laukkujen päämateriaali on ylijäämä- ja kierrätysfarkkukankaat. Sisällä on vedenpitävä vuorikangas. 

Aanmaa laukku

 

Vetoketjujen lukitus (Mini+, Laukku, Kissa, Farkku, Ekstra, Iso). Midi ja Moon laukuissa on hieman erilainen lukitustapa.

Aanmaa laukku

 

Laukut voi puhdistaa pyyhkimällä märällä rätillä. Myös konepesu 30 asteen käsinpesuohjelmalla on mahdollinen. Konepesun ajaksi suosittelemme irroittamaan riipuksen ja vetoketjulukon sekä laittamaan laukun pesupussiin.

Aanmaa