Tervetuloa kauppaamme.

TARJOUS! Postikulut 0€.


Voit katsoa kaikki laukut, erikoislaukut, kokonaan mustat laukut, värilliset laukut tai laukut koon mukaan Mini+, Laukku, Ekstra tai Iso.


Tutustu laukkuihin

Aanmaa laukku on yksilöllinen ja erittäin käytännöllinen. Aanmaa laukut valmistetaan käsityönä alusta loppuun Suomessa, Kemiönsaarella, Taalintehtaan kylässä. Tekijöinä Anne Aanmaa ja Otto Aanmaa. Laukkujen hinnat ovat samat niin verkkokaupassamme, myyntitapahtumissa kuin MadeBy Käsityökortteli-kaupassa ja Hantverksboden kesäkaupassammekin.Aanmaa laukut

Mini+ – 18cm x 22cm (39€) Kaksi vetoketjullista tilaa etupuolella. Sisällä yksi avotasku ja avainhaka. 2cm leveä hihna. Vetoketjujen lukitus.

Aanmaa laukku

Laukku – 23cm x 26cm (49€) Kaksi vetoketjullista tilaa etupuolella. Sisällä kaksiosainen sisätasku ja avainhaka. 3cm leveä hihna. Vetoketjujen lukitus.

Aanmaa laukku

Ekstra – 27cmx 32cm (59€) Kaksi vetoketjullista tilaa etupuolella. Sisällä vetoketjutasku ja avainhaka. 3cm leveä hihna. Vetoketjujen lukitus.

Aanmaa laukku

Iso – 31cm x 36cm (69€) Kaksi vetoketjullista tilaa etupuolella. Sisällä vetoketjutasku. 3cm leveä hihna. Vetoketjujen lukitus.

Aanmaa laukku


Erikoislaukkuja

Aanmaa laukkujen lisäksi Aanmaa valmistaa myös muita laukkuja. Kutsumme näitä Erikoislaukuiksi. Erikoislaukkuja on myynnissä vaihtelevasti ja määrät ovat pieniä. Erikoislaukkuja ovat mm. Moon, Kissa, Farkku ja MiDi.Yleistä laukuista

Säädettävän hihnan pituus on pisimmillään noin 150cm.

Aanmaa laukku

Laukkujen päämateriaali on markiisikangas, joka hylkii vettä ja likaa. Sisällä on vedenpitävä vuorikangas.

Laukkujen vetoketjuriipukset, applikoinnit, kirjailut ja taskut tehdään yksitellen.Tarkempaa tietoa

Vetoketjujen lukitus.

Aanmaa laukku

Laukut voi puhdistaa pyyhkimällä märällä rätillä. Myös konepesu 30 asteen käsinpesuohjelmalla on mahdollinen. Konepesun ajaksi suosittelemme irroittamaan riipuksen ja vetoketjulukon sekä laittamaan laukun pesupussiin.