Hei!

Tervetuloa Aanmaa laukkujen ja reppujen kauppaan.

Postikulut 2,50€


Voit katsoa kaikki laukut, erikoislaukut ja reput, kokonaan mustat laukut, värilliset laukut tai laukut koon mukaan Mini, Mini+, Laukku, Ekstra tai Iso.

Katso laukut aiheen mukaan Perhonen ja Sudenkorento, Raita, Verkko ja Aalto ja Kupla..., Kukka ja Lehdet, Pala, Sydän tai Kissa.

Tutustu laukkuihin

Aanmaa laukku on yksilöllinen ja erittäin käytännöllinen. Aanmaa laukut valmistetaan käsityönä alusta loppuun Suomessa, Kemiönsaarella, Taalintehtaan kylässä. Tekijöinä Anne Aanmaa ja Otto Aanmaa. Laukkujen hinnat ovat samat niin verkkokaupassamme, myyntitapahtumissa kuin MadeBy Käsityökortteli-verkkokaupassa, Raisiossa Taito-Valpuri kaupassa ja Kasnäsissä Hantverksboden kesäkaupassammekin.

Jätä viesti tai lähetä sähköpostia aanmaa@aanmaa.fi – vastaamme mieluusti kaikkiin kysymyksiisi.

 

Aanmaa laukut

Mini – 13cm x 21cm (39€) Kolme vetoketjullista tilaa, 2 etupuolella ja yksi takapuolella, jossa avainrengas. 1cm leveä, musta, pisimmillään n.150cm, säädettävä hihna. Vedenpitävä vuori.

Aanmaa laukku

Aanmaa laukku

 

Mini+ – 18cm x 22cm (39€) Kaksi vetoketjullista tilaa etupuolella. Sisällä yksi avotasku ja avainhaka. 2cm leveä, musta, pisimmillään n. 150cm, säädettävä hihna. Vetoketjujen lukitus. Vedenpitävä vuori.

Aanmaa laukku

Laukku – 23cm x 26cm (49€) Kaksi vetoketjullista tilaa etupuolella. Sisällä kaksiosainen sisätasku ja avainhaka. 3cm leveä, musta, pisimmällään n. 150cm, säädettävä hihna. Vetoketjujen lukitus. Vedenpitävä vuori.

Aanmaa laukku

Ekstra – 27cmx 32cm (59€) Kaksi vetoketjullista tilaa etupuolella. Sisällä vetoketjutasku, avotasku ja avainhaka. 3cm leveä, musta, pisimmillään 150cm, säädettävä hihna. Vetoketjujen lukitus. Vedenpitävä vuori.

Aanmaa laukku

Iso – 31cm x 36cm (69€) Kaksi vetoketjullista tilaa etupuolella. Sisällä vetoketjutasku ja avotasku. 3cm leveä, musta, pisimmillään n. 150cm, säädettävä hihna. Vetoketjujen lukitus. Vedenpitävä vuori.

Aanmaa laukku

 

Erikoislaukkuja

Aanmaa laukkujen lisäksi Aanmaa valmistaa myös muita laukkuja. Kutsumme näitä Erikoislaukuiksi. Erikoislaukkuja on myynnissä vaihtelevasti ja määrät ovat pieniä. Erikoislaukkuja ovat mm. Moon, Kissa, Farkku ja MiDi sekä uutuus Reppu. Kaikissa erikoislaukuissa – pisimmillään n. 150 cm, musta, säädettävä hihna – vedenpitävä vuori – vetoketjujen lukitus. Repussa – reilun mittaiset, mustat, säädettävät 3cm leveät hihnat – vedenpitävä vuori. Lisätietoa erikoislaukuista jokaisen myytävän laukun tiedoissa.

Reppu

Aanmaa laukku

Kissa

Aanmaa laukku

Farkku

Aanmaa laukku

Midi

Aanmaa laukku

Moon

Aanmaa laukku

 

Säädettävän, mustan, hihnan pituus on pisimmillään noin 150cm.

Aanmaa laukku


Laukkujen (Mini, Mini+, Laukku, Kissa, MiDi, Ekstra, Iso) päämateriaali on markiisikangas, joka hylkii vettä ja likaa. Sisällä on vedenpitävä vuorikangas. Aanmaa Reppu ja Moon laukkuhin käytetään päämateriaalina sisustuskankaita. Aanmaa Farkku laukkujen päämateriaali on ylijäämä- ja kierrätysfarkkukankaat.

 

Vetoketjujen lukitus (Mini+, Laukku, Kissa, Farkku, Ekstra, Iso). Midi ja Moon laukuissa on hieman erilainen lukitustapa.

Aanmaa laukku

Laukut voi puhdistaa pyyhkimällä märällä rätillä. Myös konepesu 30 asteen käsinpesuohjelmalla on mahdollinen. Konepesun ajaksi suosittelemme irroittamaan riipuksen ja vetoketjulukon sekä laittamaan laukun pesupussiin.