toimitusehdot, tietosuoja ja evästeet

Toimitusehdot

Myymme ja toimitamme tuotteet ainoastaan Suomeen. Otathan yhteyttä (aanmaa@aanmaa.fi) jos haluat tilata muihin maihin. Feel free to contact us (aanmaa@aanmaa.com) with any questions.

Toimitus Suomen Postin kautta.

Toimituskulut
-Pussi, Kännykkälaukku, Mini, Mini+, Laukku – 3,50€ (kirjeenä omaan postilaatikkoon)
-Ekstra, Iso, Moon – 5.90€ (paketti postin toimipisteeseen)

Tilauksen toimitusaika on 2-14 vrk, yleensä 1-4 vrk.

Tuotteet maksetaan sähköpostiin lähetetyllä laskulla, saatujen ohjeiden mukaan, etukäteen. Tuotteet lähetetään mahdollisimman pian maksun jälkeen.

Tilausta mahdollisesti koskevat reklamaatiot on tehtävä 14 vrk:n kuluessa kirjallisesti tai sähköpostilla aanmaa@aanmaa.fi. Asiakas vastaa palautuskuluista.

Asiakkuus syntyy kun asiakas tekee tilauksen. Tilaus edellyttää seuraavia henkilötietoja: Asiakkaan nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Antamasi asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Katso tietosuoja alla.

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut lisätään tuotteiden yhteissummaan. Pidätämme oikeuden virheellisten hintojen korjaukseen.

Aanmaa ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Aanmaa pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Voimassa olevat toimitusehdot ovat nähtävissä Aanmaa:n verkkokaupassa ja asiakkaan on tutustuttava niihin ennen tilauksen lähettämistä.

Aanmaa:n ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat pyritään aina ensisijaisesti sopimaan asiakkaan ja Aanmaa:n kesken. Mikäli sopimukseen ei päästä, riita ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaiden osalta asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa.

Tietosuoja

Aanmaa tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä
Aanmaa
Y-tunnus 1120687-2
Lemosillantie 1
25900 Taalintehdas

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa
Aanmaa
Lemosillantie 1
25900 Taalintehdas
aanmaa@aanmaa.fi

2. Rekisteröidyt
Rekisterissä ovat asiakkaat.

3. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus
Aanmaa pitää asiakkaidensa henkilötietoja sisältäviä rekistereitä asiakassuhteen hoitamiseen.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot
Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
-Yhteystiedot
Nimi
Osoite
Sähköposti
Puhelinnumero
-Asiakastiedot
Tiedot ostetuista tuotteista
Tieto markkinoinnin luvasta tai kiellosta

5. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen
aanmaa@aanmaa.fi
tai
Aanmaa
Lemosillantie 1
25900 Taalintehdas

Tarkastusoikeus
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojenkäsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muuoikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto kirjanpitolaissa määritellyn ajan mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:
Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
Asiakkaalta itseltään verkon kautta tilatessa
Asiakkaalta itseltään sähköpostin kautta

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Aanmaa ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

Google Gmail – sähköposti
WordPress – verkkomyynti
Archimedes – laskut
MailChimp – asiakaskirje

8. Käsittelyn kesto
Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.

9. Henkilötietojen käsittelijät
Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaahenkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Rekisterin suojauksen periaatteet
Aanmaa tietojärjestelmiin on pääsy vain henkilökohtaisilla tunnuksilla ja salasanoilla, jotka säilytetään turvallisesti ja pidetään salassa. Yrityksen tietokoneissa on jatkuvasti päivittyvä tietoturvaohjelmisto.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.

Kyseessä on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivu tallentaa tietokoneellesi käydessäsi sivulla. Kaikkien verkkosivuillamme käytettyjen evästeiden tarkoitus on parantaa käytettävyyttä.

Tarkoituksenamme ei ole kerätä arkaluontoista informaatiota käyttäytymisesi seuraamiseksi tai muutenkaan vaarantaa yksityisyyttäsi tai tietoturvaasi.

Voit välttää evästeet muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

päivitetty 25.5.2018