toimitusehdot ja rekisteriseloste

Verkkokaupan toimitusehdot

Myymme ja toimitamme tuotteet ainoastaan Suomeen. Otathan yhteyttä (aanmaa@aanmaa.fi) jos haluat tilata muihin maihin. Feel free to contact us (aanmaa@aanmaa.com) with any questions.

Toimitus Suomen Postin kautta.

Toimituskulut
-Pussi, Kännykkälaukku, Mini, Mini+, Laukku – 3,50€ (kirjeenä omaan postilaatikkoon)
-Extra, Iso, Moon – 5.90€ (paketti postin toimipisteeseen)

Tilauksen toimitusaika on 2-14 vrk, yleensä 1-4 vrk.

Tuotteet maksetaan sähköpostiin lähetetyllä laskulla, saatujen ohjeiden mukaan, etukäteen. Tuotteet lähetetään mahdollisimman pian maksun jälkeen.

Tilausta mahdollisesti koskevat reklamaatiot on tehtävä 14 vrk:n kuluessa kirjallisesti tai sähköpostilla aanmaa@aanmaa.fi. Asiakas vastaa palautuskuluista.

Asiakkuus syntyy kun asiakas tekee tilauksen. Tilaus edellyttää seuraavia henkilötietoja: Asiakkaan nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Antamasi asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Katso rekisteriseloste alla.

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut lisätään tuotteiden yhteissummaan. Pidätämme oikeuden virheellisten hintojen korjaukseen.

Aanmaa ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Aanmaa pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Voimassa olevat toimitusehdot ovat nähtävissä Aanmaa:n verkkokaupassa ja asiakkaan on tutustuttava niihin ennen tilauksen lähettämistä.

Aanmaa:n ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat pyritään aina ensisijaisesti sopimaan asiakkaan ja Aanmaa:n kesken. Mikäli sopimukseen ei päästä, riita ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaiden osalta asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa.

aanmaa_tapahtuma_levea

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Aanmaa
Y-tunnus: 1120687-2
Kotipaikka: Taalintehdas
p. 0400-696 617
Postiosoite: Lemosillantie 1 25900 Taalintehdas

Rekisteriasioista vastaava henkilö: Otto Aanmaa
Rekisterin nimi: Aanmaa nettimyyntirekisteri
Rekisterin pitämisen peruste: Asiakassuhde
Rekisterin käyttötarkoitus: Henkilötietoja käytetään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinoitiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää Aanmaa:n omissa rekistereissä ja asiakkaan luvalla Aanmaa:n mainonnan kohdistamiseen asiakkaille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle joko kirjallisesti tai soittamalla puhelinnumeroon 0400-696 617
Rekisterin tietosisältö: Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
Yhteystiedot asiakkaista, jotka ovat itse luovuttaneet nämä tiedot (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, markkinointikielto)
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.
Rekisterin käyttöoikeudet ovat vain niillä Aanmaa:n työntekijöillä, joiden työtehtävien hoito niitä edellyttää.
Oikeus muutoksiin pidätetään.